Groepen
Groepen
Groepen

Groepen

Groepen
Groepen

Onderbouw (groepen 1/2)

In de onderbouw zijn er vier kleutergroepen en deze kleutergroepen grenzen allemaal aan hetzelfde leerplein. Dit leerplein wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer de kinderen in thema's werken, maar biedt ook ruimte om kinderen met elkaar te leren werken en spelen. In de onderbouw wordt gewerkt met verschillende thema's waar de lessen weer op worden aangepast. Hier staat onder andere de methode: 'Logo 3000' centraal. Via deze methode worden er verschillende basiswoorden aangeboden. Het spelenderwijs leren is een belangrijk concept in de onderbouw en wordt op de leerpleinen mooi uitgewerkt.

Groepen

Bovenbouw (groepen 6/7/8)

In de bovenbouw zijn de groepen 6/7/8 te vinden. Deze groepen grenzen ook aan een leereiland, waar de kinderen de mogelijkheid krijgen verschillende lessen en/of opdrachten samen te maken. Dit eiland vormt tevens een plek waar regelmatig een extra instructiegroep te vinden is. Onze onderwijsassistent neemt bijvoorbeeld een groepje mee om daar verder te werken aan de verschillende leerlijnen. 
Ook in deze groepen wordt er gewerkt met een ateliervorm, waar kinderen kunnen kiezen uit verschillende vakgebieden waar zij in geïnteresseerd zijn. Dit atelier werkt groepsdoorbroken en betekent dat kinderen van en met elkaar leren.